Hvordan du tilføjer flere brugere til din Paperturn konto (Team)


Hvis du arbejder i en virksomhed, hvor mere end én person skal have adgang til at redigere dine bladrekataloger, så er Paperturns teamfunktion svaret! Du kan nemt samarbejde med dine kollegaer eller eksterne partnere, samtidig med at have kontrol over, hvem der skal have adgang til hvad, ved at tildele rettigheder og roller til medlemmer af dit team. 


For at kunne tilføje flere brugere til din konto, skal du have et PRO abonnement. 


Lad os komme igang!

 

Hvordan du tilføjer nye brugere til din konto

 

TRIN 1: Klik først på “Kontoindstillinger” og derefter på “TEAM” fanen. For at invitere en ny bruger, skal du klikke på “INVITER EN BRUGER”. 

*Bemærk venligst, at du kun kan have op til 10 brugere per konto.


En brugers kontoindstillinger er åben. Både fanen “Team” og valgmuligheden “Inviter en bruger” er fremhævet.

 

 

TRIN 2: Indtast email-adressen på den person, du ønsker at tilføje til dit team, tildel vedkommende en rolle (du kan vælge imellem Observatør, Redaktør, Administrator) og klik derefter “SEND INVITATION”.


 “Inviter en bruger”-popup boks er åben, der viser feltet “email” sammen med tre forskellige roller for medlemmer af teamet

 

Der er fire forskellige roller, der kan blive tildelt medlemmerne af dit team:


  • Ejer - Ejere har fuld adgang til kontoen, samtidig med at have rettigheden til at slette kontoen. Ejeren modtager alle konto-relateret kommunikation, så som fakturering, påmindelser, marketing-emails osv. De er også den eneste, som har rettighed til at overføre ejerskab til et andet medlem af teamet.  Der kan kun være én ejer per konto. 
  • Administrator -  Administratoren har fuld adgang til kontoen, men har ikke rettighed til at slette kontoen. 
  • Redaktør - Redaktører har rettighed til at oprette, redigere og dele bladrekataloger, samt kunne se statistik. De har ikke adgang til faktureringsoplysninger, at ændre i abonnementet og at ændre i teamets medlemmer.  
  • Observatør - Observatører har kun adgang til at se bladrekataloger, deres statistik, dele dem på sociale medier og integrere dem på hjemmesiden. De har ikke adgang til andre funktioner, end dem nævnt ovenfor. 


TRIN 3: Dit teammedlem vil modtage en invitation på e-mail om at tilslutte sig din konto. Hvis dit teammedlem slutter sig til din konto, vil du kunne se dem som bruger under “Team” fanen. Hvis de ikke tilslutter sig din konto, vil invitationen stå som værende “afventende”. Du har også mulighed for at gensende eller fjerne deres invitation.

Skærmbillede af team-fanen, der viser et nyt medlem er blevet tilføjet til teamet.
Skærmbillede af team-fanen, der viser en afventende invitation til et medlem.


 

Hvordan du fjerner et medlem af teamet

 

Du kan nemt fjerne et medlem af temaet fra din konto, hvis du er ejer eller administrator. Ved siden af hvert teammedlem finder du en “SLET” knap, som vil slette den pågældende bruger. Dette kan ikke fortrydes, men du kan altid invitere vedkommende igen, hvis dette skulle ønskes på et senere tidspunkt.

En brugers kontoindstillinger og team-fanen er åben. Valgmuligheden “SLET” er fremhævet.



Hvordan du ændrer et teammedlems tilladelser

 

Du kan nemt ændre et teammedlem’s tilladelser, hvis du er ejer eller administrator, ved at klikke på “REDIGER” knappen ved siden af deres navn.

Inde i team-fanen er valgmuligheden “REDIGER” fremhævet.

 

Et pop-up vindue blive vist, hvorefter du har muligheden for at ændre deres rolle/tilladelser. Når du er færdig, klik derefter for “GEM”. Brugeren’s tilladelser vil automatisk blive opdateret derefter.


“Rediger brugertilladelser” pop-up boks vises. Knappen “GEM” er fremhævet.

 

 

Sådan overfører du ejerskabet over kontoen til et andet medlem af teamet 


Det er kun ejere af kontoen, der kan overføre ejerskabet til en anden person, og den person skal være et eksisterende medlem af teamet. Hvis den ønskede person ikke allerede er et teammedlem, skal du først invitere dem til at tilslutte sig teamet. 


TRIN 1: For at kunne overføre ejerskabet til et andet medlem af teamet, klik på “REDIGER” knappen ved siden af den person, du ønsker at overføre ejerskabet til. Inde i team-fanen er valgmuligheden “REDIGER” fremhævet.

 

 

TRIN 2: I “Rediger brugertilladelser” pop-up vinduet vælger du “Ejer” som brugertype og klik derefter “GEM".

 

“Rediger brugertilladelser” pop-up vindue vises. Valgmuligheden “ejer” er valgt og “GEM” er fremhævet.

 

 

TRIN 3: Før du kan overføre ejerskabet, skal du bekræfte dit valg ved at klikke “BEKRÆFT”.

 

En pop-up boks beder brugeren om at bekræfte overførslen af ejerskab.

 

 

Sådan skifter du mellem konti, hvis du har en bruger på flere Paperturn konti


Hvis din emailadresse er tilknyttet flere Paperturn konti, kan du nemt skifte mellem de pågældende konti ved at klikke på kundeikonet i øverste venstre hjørne af dit dashboard. Her kan du vælge, hvilken konto du ønsker at skifte til.

Fanen “Kontoindstillinger” er åben. I øverste venstre hjørne, er en drop-down menu fremhævet, der viser andre tilgængelige konti.

 

Hvis du arbejder med mange medlemmer i et team eller har mange bladrekataloger, vil du måske være interesseret i vores katalogtags, for nemmere at kunne organisere dine bladekataloger.

Opret dit bladrekatalog nu - ingen forpligtelser OPRET MIT GRATIS BLADREKATALOG