Hur du inaktiverar Paperturns märkning


**Observera att Paperturns logga endast kan inaktiveras med vår Pro-prenumeration. Varken vår kostnadsfria 14-dagars provperiod eller vår Bas-prenumeration ger tillgång till den här funktionen.**

 

Följ stegen nedan...


STEG 1: Logga in till ditt konto och gå till Kontoinställningar.

 

STEG 2: I nedre vänstra hörnet på menyn ska du välja “Nej” vid fältet “Visa Paperturns varumärke”.

 

 

STEG 3: Klicka Spara.

 

STEG 4: Klart! Du kan öppna din flipbook för att se förändringen. Om du inte redan har laddat upp din egen logga kan du klicka här för att göra det.

 

 

Skapa din flipbook nu - inga åtaganden SKAPA MIN GRATIS FLIPBOOK
 
cancel