Kundeservice-geni, med flair for marketing

Jobbeskrivelse

Vil du være med til at bygge den bedste kundeserviceoplevelse og være vores kunders glædeshelt? Er du passioneret omkring at skabe SoMe-indhold, fede nye marketingsideer, og er du pt. studerende på enten en bachelor eller kandidat i kommunikation, marketing eller lignende? Hvis du lige råbte “JA” ad din skærm, så er dette stillingen for dig!

Du vil arbejde op til 10 timer pr. uge, med vagter både dag og aften, afhængig af dit studieskema. Du har daglig kontakt med vores nuværende og potentielle kunder via tlf., email og chat, og det vil være dit ansvar at håndtere kunders spørgsmål, anbefale løsninger, guide dem gennem features og funktioner og lave mersalg, når du får muligheden.

Når du ikke chatter med kunder i løbet af ugen, så vil du også arbejde med email marketing, SoMe indholdskreation, og nogle “light” marketingsopgaver. Det er virkelig en dynamisk, blandet pose opgaver. Lørdag og søndag vil du svare på kunders emails og forespørgsler. Dansk på modersmåls-niveau samt et højt engelskniveau er påkrævet.

Detaljerne (aka. jobkrav):


● Flydende dansk og professionelt engelsk (C1/C2). Viden om et tredje sprog (spansk, fransk el. tysk) er højt værdsat.
Ideelt har du mindst ét år tilbage af din uddannelse.
● Glimrende tekniske færdigheder - evnen til at arbejde med forskellige onlinesystemer og processer problemfrit.
● Være en “people person” - du er naturlig og selvsikker, når du taler med mennesker verden over.
● Stærke organisationsevner, med evnen til at arbejde på flere projekter på effektiv vis, for at yde glimrende kundeservice og nå emailmarketingkvoter/mål.
● Tænker ud af boksen, og en haj til at tænke i kreative marketingsideer og koncepter
● Hurtig og selvstændig til at lære, med evnen til at styre i en retning og arbejde godt indenfor et team.

Virksomhedskultur


Vi er store, men små. Vi er intraprenører. Vi arbejder på engelsk. Vi har alle vores øje på bolden. Vi er “do’ers”. Vi går alle efter storhed. Vi respekterer hinanden. Vi griner meget og er kompetitive i vores daglige bordfodboldkampe. Vi er Paperturn-familien. Kom og vær med.

Bonuser

  • Kantinefrokost, sponsoreret af virksomheden (du kan allerede lide os, ikke?)
  • Fleksible arbejdstimer og mulighed for at arbejde hjemmefra
  • Månedlige virksomhedsudflugter (laser tag, game night, bowling, øl, trampolinspring, go-kart, etc.)
  • Accepterer dig præcis som du er.

Diversitet hos Paperturn


Lighed og diversitet er kerneværdier hos Paperturn, og er mere end bare ord for os. Indenfor vores vægge sigter vi efter at skabe en arbejdsplads, hvor alle føler sig styrket, så de kan levere deres fulde, autentiske selv på arbejdet. Vores rekrutterings- og livscyklusprocesser er designet til at forebygge diskrimination mod vores ansatte, uanset kønsidentitet eller -udtryk, seksuelle orientering, religion, etnicitet, alder, neurodiversitet, handicapstatus, borgerskab, eller andre henseender, som gør dem unikke. Vi er #PaperturnFamilien.

Apply Now