Deaktivere Paperturn Branding

Med vores Pro-abonnement kan du deaktivere Paperturn’s branding.

 

Følg nedenstående trin:


Trin 1:

Log ind på din konto og gå til kontoindstillinger.


Trin 2:

I menuens nederste venstre hjørne skal du vælge "Nej" under feltet "Vis Paperturn Branding".

 

 


 

Trin 3:

Klik på Gem.

 


 


Trin 4:

Du er færdig! Du kan nu åbne dit katalog for at se ændringen. Hvis du ikke allerede har uploadet dit eget logo, klik her for at gøre det.

 

Create your flipbook now - no strings attached START MY FREE TRIAL