Betaling og abonnement's FAQ

Hvad betyder 1 katalogplads i prislisten?

1 katalogplads giver dig ret til 1 online bladre katalog (der er ikke tale om 1 hver måned). You kan slette brochuren på denne katalog plads, uploade en ny eller overskrive ligeså tit du ønsker - uden ekstra beregning. Hvis du overskriver bibeholder du samme link, så du er fri for at rette det alle steder. Hvis du har brug for flere online brochure på samme tid, så vælger du bare flere pladser fra prislisten via dropdown menuen. Du kan på hvilket som helst tidspunkt opgradere eller nedgradere antallet af kataloger. Klik her for at opgradere dit antal af katalogpladser.

 

Hvilke betalingsmetoder accepterer paperturn websitet?

Du kan betale med kreditkort, paypal eller via regning, med bankoverførsel.

 

Er det muligt for mig, bare at få en faktura, som jeg så kan betale?

Vi vurderer dette på individuel vis. Send os venligst en forespørgsel til info@paperturn.com - så giver vi svar tilbage inden for 24 timer.

 

Hvad sker der, hvis jeg stopper med betalingen?

Dine bladre kataloger vil blive deaktiveret. Du kan dog stadig logge ind og lave ændringer. Og hvis du opdatere betalingsmiddel, så aktiveres kontoen igen.

 

Hvad er politikken omkring refundering?

Du kan blive refunderet 14 dage efter første køb..

 

Vores bogholder vil gerne have en faktura hver måned. Kan jeg tilføje en mailadresse til det?

Ja - det kan du. Gå ind under "Betalingsoplysninger" i menuen til venstre og klik på "Faktureringsadresse". Derinde finder du et email felt til dette formål.

Hvodan kan jeg indsætte mit momsnummer?

Gå til "Faktureringsoplysninger" og "Faktureringsadresse". Husk at sætte "DK" foran nummeret eksempelvis "DK30803582".


Behøver jeg tegne et abonnement for at bruge paperturn?

Ja det er nødvendigt. Produktet bliver opdateret hele tiden - også når der kommer opdateringer til browsere, mobiltelefoner, ipads med mere.


Hvordan sletter jeg min konto?

Når du er logget ind, så gå til "kontoindstillinger" og klik på "Slet konto"

 

Paperturn

 

Du kan til hver en tid slette dit abonnement. Der er ingen opsigelsesfrist. Dog refunderer vi ikke allerede betalte penge. Ved opsigelse løber din konto den betalte periode ud, inden dine publikationer deaktiveres. Der kommer altså ikke flere regninger.

 

Hvad sker der, når jeg sletter min konto?

Når du sletter dit abonnement, sletter du også aftalen om automatisk betaling. Dine publikationer forbliver online i den betalte periode.

 

Kan jeg opgradere fra basic til pro og omvendt på et senere tidspunkt?

Ja det kan du. Hvis du opgradere til et dyrere abonnement, så betaler du kun forskellen.

 

Create your flipbook now - no strings attached START MY FREE TRIAL